Με πρωτοβουλία του Κοινωνικού Εθελοντικού Δικτύου #Κανείς Μόνος» , συνδιοργανωτές, την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης & Τυρνάβου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών ν.Λάρισας και τη στήριξη των φορέων της πόλης, του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, του Φαρμακευτικού Συλλόγου, του Δικηγορικού Συλλόγου , του Εμπορικού Συλλόγου, του ΣΘΕΒ, των Επιμελητηρίων και χορηγούς επικοινωνίας τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής, θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Αλληλεγγύης, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00, στο «Palladium».

Ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο “Πάρτυ”, με μοναδικό σκοπό τα έσοδά του να διατεθούν στη δημιουργία ενός Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας Καρκινοπαθών και φιλοξενίας συνοδών τους, στη Λάρισα.

Η βραδιά θα πλαισιωθεί με τις μουσικές επιλογές του μοναδικού, διάσημου DJ Γιάννη Kαλλιμάνη, που θα ταξιδέψει τους Λαρισαίους σε νοσταλγικές και αγαπημένες μουσικές διαδρομές.

Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, για να κάνουμε τα Χριστούγεννα πιο όμορφα, να μοιραστούμε αισθήματα και συγκινήσεις, να σηκώσουμε όλοι μαζί- έστω για λίγο, το βαρύ φορτίο του μεγάλου αγώνα ζωής των καρκινοπαθών και να δημιουργήσουμε στην πόλη μας, μια μεγάλη αγκαλιά.

Μπορούμε, γιατί ο Τόπος μας είναι περήφανος και οι Άνθρωποί μας σπουδαίοι .

Ραντεβού στις 23 Δεκέμβρη .

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά, γιατί θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Είσοδος 15 Ευρώ, με ποτό.

*Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Λάρισας (ΣΟΦΛΑ) και ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Λάρισας (ΠΡΟΣΥΦΛΑ)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω