Σε κλίμα ευφορίας διεξάγεται στην Αθήνα το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, με τη νέα – παλιά – ονομασία πλέον και τον ήλιο που σημάδεψε την αντιπολιτευτική Ελλάδα, να ανακαταλαμβάνει και πάλι δεσπόζουσα θέση.

Το ενδιαφέρον για τις ομιλίες ήταν ιδιαίτερα έντονο με το Νίκο Ανδρουλάκη να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την επανεκκίνηση της παράταξης και στέλνοντας σαφές μήνυμα αυτόνομης πορείας στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, με βολές κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αντίστοιχα θετικά «πέρασε» και η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου.

Στο 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έντονη είναι η Λαρισινή παρουσία με τις φωτογραφίες να κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μεγάλο ενδιαφέρον και η αναθέρμανση του πολιτικού χώρου που μέχρι το 2010 δέσποζε στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, φαίνεται και στις υποψηφιότητες για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, εκεί όπου κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, η ζήτηση αναμένεται να υπερκαλύψει την προσφορά, δηλαδή για 300 θέσεις εκτιμάται πως οι υποψήφιοι θα είναι έως και πάνω από 800!

Μέχρι στιγμής οι υποψηφιότητες από πλευράς Λαρισαίων είναι αρκετές και πρόκειται μεταξύ άλλων για τους κ.κ. Κώστα Σάββα, Βαγγέλη Γιαννούλα, Ελένη Μπουζάνα, Κώστα Μούσιο, Σωτήρη Βούλγαρη, Στέλιο Τσιάκαλο, Αιμίλιο Νταγιάννη, Λεωνίδα Αλατά, Μιχάλη Τολίκα, Γιώργο Βαλάρη, Κώστα Καραμπάτσα (πρόεδρος Μαθηματικής Εταιρείας) και Βασίλη Νούσιο.

Δείτε φωτογραφίες:

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω