Την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού έκανε η Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα για υπέρ του εμβολιασμού, μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε πως είχε κάνει τις πρώτες δύο δόσεις του εμβολίου κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Εμβολιαστείτε! Τις δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου τις έκανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, αφού συμβουλεύτηκα τις δημοσιεύσεις των επιστημόνων (FDA) και φυσικά τους γιατρούς μου.
Σήμερα, έκανα την τρίτη, ή αναμνηστική δόση. Όπως πολύ εύστοχα μου επισήμανε ο γιατρός μου, αυτό δε σημαίνει ότι σταματάμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Κάθε άλλο!

Οφείλουμε όλες και όλοι, φυσικά και οι εμβολιασμένοι, να τηρούμε τις αποστάσεις, να φοράμε μάσκα και να ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής και προστασίας. Γνωρίζουμε πλέον ότι και οι εμβολιασμένοι μπορούν να νοσήσουν ή να μεταδώσουν τον ιό. Το εμβόλιο ομως είναι το βασικό μας όπλο αυτή τη στιγμή. Μόνο έτσι θα προστατεύσουμε εμάς και τις οικογένειες μας, αφού αυτό αποτρέπει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη σοβαρή νόσηση ή το θάνατο. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την πανδημία που δοκιμάζει και κλυδωνίζει την κοινωνία μας», έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram:

  Δες επίσης: 

Όλγα Κεφαλογιάννη: Πήρε «ειδική άδεια» για τα γενέθλια της αδερφής της – Δες πόσο μοιάζουν

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη βόλτα με τα δίδυμα παιδιά της – Φωτογραφία

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση των διδύμων

Περισσότερα Εδω