«Η κυβέρνησή μας, αντιμετώπισε μια σειρά εξωγενών παραγόντων, που αύξησαν το κόστος παραγωγής, συρρίκνωσαν τις διαθέσιμες αγορές και δοκίμασαν τις αντοχές των παραγωγών, αποδεικνύοντας, ότι στηρίζει έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα.

Με στοχευμένες αποφάσεις, ενισχύσαμε το εισόδημα των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας και προχωρήσαμε σε στήριξη των προϊόντων, που επλήγησαν από την ενεργειακή και την κλιματική κρίση. Ευελπιστώ, ότι με την ίδια φιλοσοφία, θα ενισχύσουμε και τους παραγωγούς αχλαδιού, σταφυλιού και αμυγδάλου, καλύπτοντας την απώλεια εισοδήματος, που υπέστησαν».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, κατά την τοποθέτησή του, στην ετήσια εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου, με επίσημο προσκεκλημένο τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Γεωργαντά.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο Βασίλη Μάικο και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου, για την άψογη εκδήλωση, καλωσόρισε τον κ. Γεωργαντά, “στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου, στη γη, που καλλιεργούνται νόστιμα και ποιοτικά φρούτα, το αμπέλι από το οποίο παράγεται το ξακουστό τσίπουρο Τυρνάβου και κυριαρχεί η κτηνοτροφία, που παράγει την ξακουστή, σε όλο τον κόσμο, φέτα”.

Ο κ. Κέλλας, ευχαρίστησε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για την διαρκή και αποτελεσματική συνεργασία τους, ενώ εστιάζοντας στην πρωτοβουλία του για λήψη έκτακτων μέτρων στήριξης από την ΕΕ, επεσήμανε:

«Θέλω να συγχαρώ τον Υπουργό, για την πρωτοβουλία του στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας στις Βρυξέλες, να ζητήσει από την ΕΕ να λάβει βραχυπρόθεσμα μέτρα για την άμεση άμβλυνση των προκλήσεων που δημιούργησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ενεργειακή και κλιματική κρίση και ο υψηλός πληθωρισμός».

Στη συνέχεια, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, αναφερόμενος στη νέα ΚΑΠ, τόνισε την αναγκαιότητα διορθώσεων, προκειμένου να αμβλυνθούν οι “αδικίες” για προϊόντα του νομού μας, ενώ υπενθύμισε τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης για τον πρωτογενή τομέα.

Τέλος, ο κ. Κέλλας, κάλεσε τους πολίτες του Τυρνάβου, να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην παράταξη της ΝΔ, ώστε να συνεχιστεί, με σταθερότητα, η αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω