Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και την δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου παραχώρησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Μεταξύ άλλων, απάντησε για το First Dates, τη σχέση με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη και το ενδεχόμενο να είναι στο GNTM τη νέα σεζόν.

«Η ομάδα ετοιμάζει την εκπομπή, έχουμε πολλές συμμετοχές. Με ρωτάνε όλοι πότε θα ξεκινήσει η εκπομπή. Με πιάνουν κάποιες κυρίες στο μετρό και μου λένε “είμαι ζωντοχήρα, θα δηλώσω συμμετοχή”. Θέλω φέτος μέσα από το παιχνίδι να παντρέψω ένα ζευγάρι και να γίνω κουμπάρα», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Όσον αφορά στη σχέση με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σημείωσε: «Με τον άντρα μου είμαι 17 χρόνια, δεν υπάρχει μυστικό, μπορεί να τσακωθούμε και να τον χωρίσω. Πολλές φορές του λέω “σε χωρίζω” και μου λέει “είσαι τρελή”. Δεν θεωρώ επειδή παντρευτήκαμε πως ο άντρας μου είναι δεδομένος, τον διεκδικώ και με διεκδικεί συνέχεια. Χαίρομαι όταν φλερτάρουν τον σύζυγό μου, αλλά σφίγγομαι και λίγο».

Κλείνοντας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε και το GNTM, λέγοντας:: «Μου λείπει το GNTM σαν τηλεθεάτρια, αν μαζευτεί η παλιά παρέα θα πάω να το κάνω. Κάποιες σχέσεις καταφέρνουν να επιβιώσουν στο χρόνο και άλλες όχι. Θα το σκεφτόμουν να συνεργαζόμουν ξανά με τη Βίκυ Καγιά».

Περισσότερα Εδω