Ο Χάρης Σιανίδης μίλησε για όλα στην εκπομπή Happy Day και στον Μιχάλη Πλεμμένο. Ο μετρ των δημοσίων σχέσεων αναφέρθηκε στο διαζύγιο – “βόμβα” ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και στον Ντέμη Νικολαΐδη αλλά και στην περιπέτεια που πέρασε ο Νίκος Οικονομόπουλος με τον κορονοϊό.

«Γνώριζα για το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη, αλλά γενικότερα αποφεύγω να μιλάω για τα προσωπικά των άλλων. Είναι τόσο διακριτικοί και οι δύο. Εμείς ήμασταν μαζί και τότε που έσκασε όλο αυτό. Η Δέσποινα ακούει πάντα αλλά στο τέλος παίρνει η ίδια την απόφαση» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Σιανίδης.

 

«Ήμασταν μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο στη Ρόδο το καλοκαίρι. Τον αγαπάω και θεωρώ πως όλος αυτός ο πόλεμος που του έγινε ήταν άδικος. Φυσικά, αυτό που συζητήσαμε και μαζί είναι ότι όλη αυτή η αποστασιοποίηση που είχε ο Νίκος όλα αυτά τα χρόνια προς τους δημοσιογράφους την πληρώνει σε μια δύσκολη στιγμή. Παρουσίασαν αυτόν και τον Στέφανο Τσιτσιπά ως εχθρούς του έθνους γιατί έχουμε την τάση ή στο ένα άκρο ή στο άλλο. Ο Νίκος ζει μια σχεδόν ασκητική ζωή, έχει μια απίστευτη σχέση με τη θρησκεία και ο μεγαλύτερος σύμβουλος του είναι ο πνευματικός του. Δεν νομίζω πως ήταν ποτέ αρνητής του εμβολιασμού απλά ίσως το άφησε λιγάκι όπως και πάρα πολλοί».

Περισσότερα Εδω