Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην περιοχή Αρόη, οπότε και σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική.

Οι φλόγες απλώθηκαν σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, εξαπλώθηκαν γρήγορα, με τους καπνούς να έχουν πνίξει την περιοχή και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

Σύμφωνα με τις ζωντανές συνδέσεις του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το Καραμανδάνειο νοσοκομείο εκκενώθηκε με ασφάλεια ενώ νωρίτερα το μεσημέρι ήχησε και το 112. Πυροσβεστική και αστυνομία προσπάθησαν να εκκενώσουν σπίτια και ιδρύματα της περιοχής με τους κατοίκους να παλεύουν με τις φλόγες προκειμένου να σώσουν τις περιουσίες τους.

Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα, δε, όπου οι πυροσβέστες αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής επιχειρούν να απομακρύνουν από τις φλεγόμενες εστίες έναν ηλικιωμένο άνδρα.

 

«Κοιτάξτε εδώ, είναι πραγματικά συγκινητικό. Εκεί ήταν και η Ελένη, που έχει καταγράψει το πλάνο, όπου έβγαλαν έναν ηλικιωμένο άνθρωπο αγκαλιά από το σπίτι με πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος το απόγευμα της Τρίτης 8 Ιουλίου.

Περισσότερα Εδω