Κρυμμένο στους πρόποδες του Κισσάβου σε αυτό το όμορφο ορεινό χωριό που ονομάζεται Σπηλιά, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 στο προαύλιο της Εκκλησίας.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης άναψε το δέντρο, παρουσία κατοίκων της Σπηλιάς και του Προέδρου της Κοινότητας κ. Νίκου Σελήνη.

 

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες απόλαυσαν Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, όπως μελομακάρονακαι σοκολατάκια προσφερόμενα από τον ΔΟΠΑΠΕΠ – Δήμος Τεμπών.

Στην εκδήλωση εκτός του Δημάρχου παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστος Κρικώνης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αμπελακίων κ. Ζήσης Γκανάτσιος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπηλιάς κ. Νίκος Σελήνης, ο τοπικός σύμβουλος κ. Κώστας Γκουντάρας, μέλη συλλόγων και φορέων, κάτοικοι και επισκέπτες.

Την επόμενη ημέρα στις 17 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο γνωστό τουριστικό χωριό του Δήμου Τεμπών, στις παρυφές του Κάτω Ολύμπου, τη Ραψάνη.
Τη φωταγώγηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ραψάνης κ. Δημήτρη Ζήλο, καθώς και με την παρουσία αρκετών κατοίκων της Ραψάνης και επισκεπτών από την περιοχή του Δήμου Τεμπών.

Οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης και τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πραγματοποίησαν Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, ζεστό τσάι και κρασί και μελομακάρονα, σοκολατάκια και αναψυκτικά, τα οποία προσέφερε ο ΔΟΠΑΠΕΠ-Δήμος Τεμπών.

Επίσης, δημιούργησαν Χριστουγεννιάτικα στολίδια και διάφορες χειροτεχνίες, με τις οποίες διακόσμησαν τη γραφική πλατεία που θυμίζει χωριό βγαλμένο από παραμύθι Χριστουγέννων.

Τη γιορτή στόλισε με την παρουσία της η Φιλαρμονική της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τεμπών, η οποία παρέσυρε το κοινό, το οποίο σιγοτραγουδούσε τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Πυροτεχνήματα και φαναράκια στόλισαν τον ομιχλώδη χειμωνιάτικο ουρανό της Ραψάνης, δίνοντας χαρά και ευχαρίστηση στα παιδιά, αλλά και στους μεγαλύτερους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτριος Μαιμάρης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ. Γεώργιος Νικολάου, ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κολλάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Καραναστάσης και κ. Νικόλαος Μητσογιάννης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ραψάνης κ. Δημήτρης Ζήλος, τοπικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και αρκετοί κάτοικοι και επισκέπτες.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω