Σημαντικό ενδιαφέρον έδειξαν στο κάλεσμα του δικτύου «Λάρισα – Πόλη που μαθαίνει» οι φορείς του, στην προγραμματισμένη συνάντηση που έλαβε χώρα σήμερα, το απόγευμα της Τρίτης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανάδειξη των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής καθώς και των βασικών στόχων της μελλοντικής πορείας του δικτύου.

Για «ένα δίκτυο φορέων της πόλης, το οποίο συνεισφέρει με αντικείμενα μίας ευρύτερης γκάμας στους συμπολίτες μας, έτσι ώστε η Λάρισα να γίνει μια πόλη που μαθαίνει ακόμη περισσότερο, μέρα με τη μέρα» έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης, πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής κ. Ηρακλής Γερογιώκας.

Όπως σημείωσε «όλοι οι φορείς ανταποκρίθηκαν. Αναγνωρίζω έναν ενθουσιασμό που με κάνει πολύ αισιόδοξο για το μέλλον αυτού του θεσμού».

Από πλευράς της η διευθύντρια Παιδείας κα Σταυρούλα Μπαξεβάνου δήλωσε πως «ο θεσμός έχει δώσει πάρα πολλά θετικά στην πόλη. Δίνει την ευκαιρία να αναπτυχθούν σχέσεις συνεργασίας. Δημιουργεί καινοτόμες ιδέες, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να συρράψουμε στοχεύοντας σε κάτι καλύτερο».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω