Μια ημέρα μετά τις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, οι οποίες έχρησαν ως Πρόεδρο, τον Βαγγέλη Λιόλιο, ο Παναγιώτης Φασούλας πραγματοποίησε τις δηλώσεις του σχετικά με το γεγονός αυτό.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας σε δηλώσεις του τόνισε πως τα σωματεία εν τέλει δεν πείστηκαν από το πρόγραμμα της δικής του παράταξης και παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Φασούλα:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα σωματεία που εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμά μας και μας στήριξαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνυποψηφίους μου στο συνδυασμό «Πρώτα το μπάσκετ» για την ενεργή συμμετοχή τους στην πολύμηνη προεκλογική διαδικασία και τη μάχη που έδωσαν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, τόσο για την εκλογή του Προέδρου, όσο και των μελών του ΔΣ, γίνεται φανερό ότι το πρόγραμμά μας και η προσφορά μας στο μπάσκετ, δεν ήταν αρκετά για να πεισθεί η πλειοψηφία των σωματείων ενός χώρου που υπηρετήσαμε επί δεκαετίες. Την απόφαση αυτή του εκλογικού σώματος είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση της ΕΟΚ.

Παναγιώτης Φασούλας

«ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ»».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω