Με φαντασμαγορικό τρόπο άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Νίκαια, την πρωτεύουσα του Δήμου Κιλελέρ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εμφανίστηκαν οι χορωδίες Ενηλίκων Παραδοσιακής Μουσικής Νίκαιας, Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η κάθ’ ημάς Ανατολή» και Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Νομού Λάρισας, η Φιλαρμονική του Δήμου Κιλελέρ,  και η Ορχήστρα της Μουσικής Σχολής.  Χριστουγεννιάτικα κεράσματα και εδέσματα προσέφεραν ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αρωγή – Αλληλεγγύη», ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας και ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αγάπη».  Το παραδοσιακό ζεστό χριστουγεννιάτικο κρασί κέρασαν μέλη του Μορφωτικού Λαογραφικού Συλλόγου «Θεόκλητος Φαρμακίδης». Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ  από  το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας.

Στον χριστουγεννιάτικο χαιρετισμό του, πριν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ανέφερε τα ακόλουθα:

«Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι, αγαπημένα μας παιδιά να’ μαστε πάλι εδώ μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας που τόσο μας ταλαιπώρησε αλλά δε μας νίκησε.

Σας καλωσορίζω όλες και όλους εδώ στη Νίκαια, στην πρωτεύουσα του Δήμου Κιλελέρ στη σημερινή γιορτή της χαράς και της αισιοδοξίας.

Απόψε ο Δήμος Κιλελέρ ντύθηκε στα γιορτινά του.

Σε λίγο η Νίκαια θα πλημμυρίσει με το φως των Χριστουγέννων,  με το φως που είναι σύμβολο της αγάπης. Σύμβολο της ειρήνης στην καρδιά μας, σύμβολο ειρήνης και ευημερίας για όλον τον κόσμο.

Αυτό  το φως ας το αφήσουμε  να πλημμυρίσει την ψυχή μας.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι ένα παράθυρο ελπίδας, μία μικρή διαφυγή από την καθημερινότητα.

Είναι μια φλόγα που ζεσταίνει τις καρδιές,  μας γεμίζει με θετικά συναισθήματα και με προσδοκία για μία κοινωνία όπου όλα τα αγαθά θα τα χαίρονται όλοι οι άνθρωποι.

Για μία κοινωνία η οποία  θα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που θα ανακύπτουν με το βλέμμα στραμμένο  στο συνάνθρωπο, μια κοινωνία με δικαιοσύνη και με κοινωνική αλληλεγγύη.

Θέλω όλες και όλοι να είστε σίγουροι ότι αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με σύμπνοια, να ανεβάσουμε  ψηλά το μπόι του ανθρώπου και στο τέλος θα βγούμε νικητές.

Ας κάνουμε λοιπόν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μία πραγματική γιορτή.  Μία γιορτή  που θα στείλει το μήνυμα σε όλους και κυρίως στα παιδιά ότι η επόμενη χρονιά σίγουρα  θα είναι καλύτερη από αυτήν που τελειώνει σε λίγες μέρες…

Αφού ευχαριστήσω την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο Αχιλλέα Χατζούλη για όλη την προσπάθεια που έκανε έτσι ώστε το πνεύμα των Χριστουγέννων να φτάσει και στο πιο μικρό χωριό του Δήμου μας,  αλλά και όλους όσοι συνεργάστηκαν ή  συνέβαλαν στην οργάνωση των εκδηλώσεων,  να ευχηθώ από καρδιάς υγεία και ευτυχία,  προσωπική και οικογενειακή. Καλά Χριστούγεννα λοιπόν και χαρούμενες γιορτές.

Τις Χριστουγεννιάτικες  εκδηλώσεις  παρακολούθησαν η βουλεύτρια Ε. Λιακούλη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σ. Νταφόπουλος οι Αντιδήμαρχοι Ε. Ζωιοπούλου, Ι. Κουκούτσης, Αν. Ρεντζιάς, Κ. Φιλιππούλης, Α. Χατζούλης, Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Σ. Καλέτσιος, Ι. Μπακαλόπουλος, Κ. Χατζηκωνσταντίνου, Γ. Ακριβούλης, Ζ. Ανυφαντή, Ι. Ζαχαριάς και Α. Μανδάλης, ο Πρόεδρος Κ. Παναγούλης και τα μέλη του ΤΣ της ΤΚ Νίκαιας Κ. Σολωμός, Γ. Ψαρούλης, Β. Μιχαλούλη και Αλ. Βελιούλη το μέλος του ΔΣ της ΠΕΔ Θεσσαλίας Ρ. Καραλαριώτου, ο πολιτευτής  Χ. Καπετάνος και το μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΠ Κιλελέρ Κ. Σακελλαρίου.

Δείτε φωτογραφίες:

default

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω