Μία διαφορετική άποψη σε σχέση με τους περισσότερους παρουσιαστές που τοποθετήθηκαν για τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη εξέφρασε η Φαίη Σκορδά.

Μετά την προβολή αποσπάσματος των όσων είπε ο μουσικοσυνθέτης στη «Μεγάλη Εικόνα», η Φαίη Σκορδά είπε: «Τι ωραίο που ήταν… Εννοώ τηλεοπτικό! Πάρα πολύ θα ήθελα να ήμουν στη θέση της εξαιρετικής Νίκης Λυμπεράκη».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά σημείωσε: «Η Νίκη Λυμπεράκη στέκεται και πατάει τόσο γερά στα πόδια της που λες είναι ο Καρβέλας και το αντιμετωπίζει έτσι», ενώ ανέφερε: «Δεν έχει λόγο να πάει κάπου καλεσμένος ο Νίκος Καρβέλας και δεν είναι από τους ανθρώπους που τον έχουμε συνηθίσει να δίνει συνεντεύξεις. Για να το κάνει, το σκέφτηκε πάρα πολύ και το έκανε επειδή το ήθελε. Και όχι επειδή ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού ή ένας οποιοσδήποτε συνεργάτης του έλεγε να πάει για να προτομοτάρει τη δουλειά του.

Μέσα από αυτή την ανάλυση που έκανε, δεν είναι ότι δε σέβεται τη Νίκη Λυμπεράκη, ήθελε να περάσει κάποια μηνύματα για το πώς βλέπει την τηλεόραση σήμερα. Ίσως γι’ αυτό ήθελε να είναι ζωντανό».

Περισσότερα Εδω