Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, τα μέλη της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης και Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΝΕΑΝΙΚΗ ΑΡΩΓΗ-ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» ενίσχυσαν με την προσφορά τους το Κοινωνικό Φαρμακείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων. Η επικεφαλής του Φιλανθρωπικού Συλλόγου, κα. Ντελημιχάλη Αικατερίνη παρέδωσε σημαντική ποσότητα φαρμάκων στην Υπεύθυνη του Κοινωνικού Φαρμακείου και Κοινωνική λειτουργό, κα. Κυρίτση Ευγενία και στον Φαρμακοποιό της Δομής, κο. Χατζημίχο Γεώργιο τονίζοντας  ότι «Ως Σύλλογος προσπαθούν να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο ανθρώπους που έχουν ανάγκη από όλη την γκάμα ηλικιών». Στα πλαίσια δικτύωσης και περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ των Οργανισμών ακολούθησε περαιτέρω ενημέρωση για τη λειτουργία της Κοινωνικής Δομής από την Κοινωνική Λειτουργό, κα. Κυρίτση Ευγενία.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λαρισαίων, όπου παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων, κος. Βούλγαρης Σωτήριος, καθώς και ο Προΐστάμενος Υγείας, κος. Κυρόπουλος Θεόδωρος.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο ανήκει στο έργο «ΔΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Περιφερειακού Ευρωπαϊκού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργούν προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού και κυρίως, αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Φαρμακείο στο τηλ:2410-626123, 23ης Οκτωβρίου & Ηρώων Πολυτεχνείου και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ. 2410-680243.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω