Στο δημαρχείο του Κιλελέρ της ομώνυμης Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Κιλελέρ υπογράφτηκε η επικαιροποίηση – παράταση του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης μεταξύ του Δήμου Κιλελέρ και Κοινότητας Πισσουρίου της Κύπρου με ανοιχτή διάρκεια ισχύος χωρίς ημερομηνία λήξης από τον Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λάζαρο Λαζάρου.

Το αρχικό πρωτόκολλο Αδελφοποίησης με τις σχετικές με αυτό αποφάσεις είχε υπογραφεί από τις δύο πλευρές στις 14/7/2018. Η παράταση του πρωτοκόλλου εγκρίθηκε ομόφωνα από τα Συμβούλια του Δήμου Κιλελέρ και της Κοινότητας Πισσουρίου.

Στο υπογραφέν πρωτόκολλο αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι οι δύο πλευρές το υπογράφουν «…επιτυγχάνοντας τους σκοπούς του Πρωτοκόλλου Αδελφοποίησης και θέτοντας τις βάσεις για περαιτέρω ενδυνάμωση των προαιώνιων αδελφικών δεσμών και της πολιτιστικής ταυτότητας μεταξύ του Ελληνισμού της Μητροπολιτικής Ελλάδας και του Ελληνισμού της Μαρτυρικής Κύπρου».

Στην υπογραφή του Πρωτοκόλλου ήταν παρόντες ο βουλευτής Β. Κόκκαλης, ο Περιφερειάρχης Δ. Κουρέτας οι αντιπεριφερειάρχισσες Μ. Γαλλιού και Αν. Κομήτσα, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Κιλελέρ Σ. Καλέτσιος, οι Αντιδήμαρχοι Ελ. Ζωιοπούλου, Σ. Νταφόπουλος, Σ. Σωτηρίου, Αχ. Χατζούλης και Αλ. Χονδρονάσιος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σ. Θεοχαρόπουλος, Δ. Κωστούλης, Απ. Μαξιμιάδης, Ε. Παπαγιαννούλης, Κ. Φιλιππούλης, Ι. Ζαχαριάς και Ζ. Ανυφαντή, η Γ.Γ του Δήμου Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, η Πρόεδρος της Τ.Κ Κιλελέρ Β. Ζιόμπουρα και αντιπροσωπεία από την Κοινότητα Πισσουρίου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω