Την πρώτη τους βόλτα ως νεόνυμφοι πραγματοποίησαν πριν λίγη ώρα στους δρόμους της Ύδρας η Τόνια Σωτηροπουλου και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Μακριά από τα φλας των φωτογράφων πραγματοποίησαν τον πολίτικό τους γάμο η ηθοποιός και ο αγαπημένος μουσικός το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου. (δες εδώ φωτογραφίες από τους καλεσμένους στον γάμο του ζευγαριού)

Το αγαπημένο ζευγάρι που μετρά τέσσερα χρόνια κοινής πορείας επέλεξε να τελέσει  τον γάμο του στην Ύδρα, ένα νησί που αγαπά πολύ και επισκέπτεται συχνά. Οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι ενώ η τελετή έλαβε χώρα σε ένα ξενοδοχείο της περιοχής. (δες εδώ το love story του Κωστή Μαραβέγια με την Τόνια Σωτηροπούλου)

Η είδηση του γάμου έγινε γνωστή μόλις λίγες ώρες πριν την τέλεσή του και παρότι κάποιοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι εντόπισαν το ξενοδοχείο, το ζευγάρι επέλεξε να μην εμφανιστεί για να φωτογραφηθεί αλλά ούτε και για να κάνει δηλώσεις. Ωστόσο θέλοντας να ευχαριστήσουν όσους ταξίδεψαν στο νησί έστειλαν μέσω τρίτων ένα κέρασμα. (δες εδώ τη μπομπονιέρα από τον γάμο του μουσικού με την ηθοποιό)

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε σήμερα το πρωί στο νησί και εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές εικόνες από την πρώτη βόλτα του παντρεμένου πλέον ζευγαριού και την ξενάγηση που έκαναν στο εκκλησιαστικό μουσείο του νησιού με τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μπελεγρή.

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω