Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου το μεσημέρι της Δευτέρας 20/11.

Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά Milky Way, μίλησε για τον ρόλο της, για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια.

«Θεωρώ πως εάν μπορείς να κάνεις κάτι για κάποιον, απλά κάν’το. Για εμένα είναι πολύ βασικό, αν μπορείς να κάνεις κάτι για να διευκολύνεις κάποιον, απλά κάνε το. Δεν έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού πια, θέλω να φέρομαι καλά στους άλλους γιατί έτσι θέλω να μου φέρονται και οι άλλοι. Είναι σημαντικό να δώσεις στον εαυτό σου μία ηρεμία», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος έχει αξία στη ζωή μας ακόμα και για ένα τέταρτο. Δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του άλλου, οι καθένας έχει την άποψή του, αλλά είμαι οκ γιατί όπως δεν μπορώ να αλλάξω τον άλλον, δεν μπορεί ούτε αυτός. Εγώ ήμουν εσωστρεφής και κλειστή αρκετά τα προηγούμενα χρόνια, και αντιλήφθηκα πως το έκανα γιατί φοβόμουν να μην πληγωθώ αλλά είναι ωραίο να τσαλακώνεσαι. Ο Κωστής με έχει βοηθήσει πολύ, είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό», πρόσθεσε στη συνέχεια η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου που πρωταγωνιστεί στην σειρά του MEGA, «Milky Way» και υποδύεται τη «Νίκη», αποκάλυψε: «Είμαι φίλη με ανθρώπους που θαμάζω πάρα πολύ. Όπως έγινε και με τον Βασίλη Κεκάτο και είμαι πολύ ευγνώμων με τον ρόλο μου. Ήταν επιλογή μου να δω όλα τα επεισόδια με τη σειρά. Ο Βασίλης έχει την εξής ικανότητα με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται. Δεν τον ενδιαφέρει αυτό που θεωρητικά θα πρέπει να είσαι σαν ρόλος. Θα σε πάει εντελώς αντίθετα και αυτό είναι απελευθερωτικό. Αυτό είναι κάτι που το θέλουν όλοι οι ηθοποιοί. Εμφανισιακά είναι ότι πιο ακραίο έχω κάνει. Όταν μου το πρότεινε είπα ‘’ναι σε ευχαριστώ’’», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων, στην Ελένη Μενεγάκη.

Περισσότερα Εδω