Την αμέριστη αγάπη τους έδειξαν και δείχνουν, ειδικά την περίοδο της πανδημίας, φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες, προς το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, το οποίο όχι μόνον έδωσε τη μάχη με τον κορωνοϊό ως covid μονάδα, αλλά κατάφερε να φέρει σε πέρας μία αποστολή με πολλά προβλήματα.

Οι δωρεές κυριολεκτικά πέφτουν… βροχή προς το ΓΝΛ, με τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Γρηγόρη Βλαχάκη να αποτυπώνει το μέγεθος αυτής της συμπαράστασης, με μία ανάρτηση αλλά και φωτογραφίες που αποτυπώνουν… ένα ιδιότυπο “μποτιλιάρισμα” στους χώρους.

Έγραψε συγκεκριμένα: “Μια ευχάριστη πρωινή εμπλοκή στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του ΓΝΛ που ενισχύεται με κάθε τρόπο. Οι δωρεές που ξεφόρτωσαν οι μεταφορικές ήταν τόσες και προς στιγμή, έκλεισαν την είσοδο.
Για την ιστορία, μέσω Υπουργείου λάβαμε από τον ΔΟΜ για τις ανάγκες της Παθολογικής, της Καρδιολογικής, του Χειρουργικού, του Αναισθησιολόγικου τμήματος και της ΜΕΘ : πολύμετρικά monitors, φορητά με τροχηλατη βάση, monitos μεταφοράς, λαρυγγοσκοπια, αναπνευστήρες και monitor για ΜΕΘ, θάλαμο νηματικής ροής, βιντεολαρυγγοσκόπιο κλπ Ενώ την ίδια ώρα έφτασε και ο θάλαμος C-ARM που αναμέναμε από το ΕΣΠΑ.”

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω