Ο Πρόεδρος το Δ.Σ και οι προπονητές της Αστραπής Νέας Πολιτείας παρέδωσαν τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων ύστερα από κάλεσμα που έγινε σε γονείς και όλους τους αθλητές της Ακαδημίας για τη συλλογή τροφίμων στα πλαίσια εκδηλώσεων της τελετής λήξης.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν ο πρόεδρος κος Καραμούτης Χρήστος , ο οποίος τόνισε ότι με αυτήν την κίνηση θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, καθώς επίσης και  ο Τεχνικός Διευθυντής  κος Καφές Γεώργιος , ο ταμείας κος  Νικολακούλης  Απόστολος και ο Γενικός Αρχηγός κος Τσιάρας Χρήστος.

Από την πλευρά του Δήμου τα τρόφιμα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Α.Ο. ΑΣΤΡΑΠΗΣ Νέας Πολιτείας Λάρισας  για την προσφορά και τη στήριξη τους.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω