Με πράξεις αγάπης και εθελοντισμού οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Λάρισας εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τον συνάνθρωπο στο πλαίσιο των γιορτών των Χριστουγέννων και του Σχεδίου δράσης που εκπονεί το σχολείο με θέμα: «Ένα πιάτο φαγητό για όλους». Συγκέντρωσαν τρόφιμα και χρήματα για τα συσσίτια του Ιερού ναού του Αγίου Κωνσταντίνου και του Ιερού ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Εκπρόσωποι των μαθητικών κοινοτήτων με τους υπεύθυνους για τη δράση εκπαιδευτικούς και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, αφού πακετάρισαν τις προμήθειες έκαναν τη διανομή στους ναούς με την ευχή να δώσουν μια ανάσα σε ανθρώπους που υποφέρουν οικονομικά.

Στον Ιερό ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, ο ιερέας Τιμόθεος Κοντογιάννης μοιράστηκε τις θεολογικές του σκέψεις με τα παιδιά και άνοιξε ένα γόνιμο διάλογο για προβληματισμό σε θέματα εθελοντισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Υπεύθυνοι για τη δράση εκπαιδευτικοί: Χαχάμης Γιώργος, Νατσιούλας Κωνσταντίνος και Μαλλιοπούλου Λίνα. Συμμετείχε ο εκπαιδευτικός Κατσαβός Ιωάννη και ο Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Γδούπας Χαράλαμπος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω