Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 13.01.2022, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια, στην Βούλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πρόσκρουση του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες και ο 45χρονος οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σε ό, τι αφορά την ταυτότητα του οδηγού της Ferrari, υπάρχει καταιγισμός πληροφοριών, ωστόσο ακόμη τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, παρά την… ονοματολογία που γρήγορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Από τη μία, υπάρχει η πληροφορία πως η γυναίκα συνοδηγός του μοιραίου οχήματος -η οποία απεγκλωβίστηκε ζωντανή- είπε στους διασώστες και τους αστυνομικούς ένα όνομα, που παραπέμπει σε μεγάλη εφοπλιστική οικογένεια, ενώ από την άλλη υπάρχει και η πληροφορία πως ο νεκρός οδηγός είχε κάποια σχέση με πολιτικό πρόσωπο της χώρας.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, η ταυτότητά του δεν έχει επιβεβαιωθεί. Στις εικόνες φαίνεται το μοιραίο όχημα να έχει πάρει και φωτιά, ενώ σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται τι… απέμεινε. Πραγματικό συγκλονιστικές φωτογραφίες.

 

Στις εικόνες φαίνεται το μοιραίο όχημα να έχει πάρει και φωτιά, ενώ σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται τι… απέμεινε. Πραγματικό συγκλονιστικές φωτογραφίες.

Πηγή: Newsit.

 

Περισσότερα Εδω