Με νέα ανάρτηση στο instagram ο Τριαντάφυλλος απαντά στην Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποχώρησή της από το νυχτερινό σχήμα στο οποίο συνυπήρχαν τους προηγούμενους μήνες.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε δηλώσεις του, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε ποτέ ρήξη ανάμεσά τους, ωστόσο η αποχώρηση της τραγουδίστριας οφείλεται σε συγκεκριμένη χρονική συμφωνία που είχε κάνει με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου.

«Στη δουλειά μας πρέπει να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ολοκληρωμένος. Ήταν έντονος ο ρόλος μου σε αυτή τη συνεργασία. Παρ΄ όλα αυτά θέλησα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα γιατί η επιτυχία, είναι ομαδική όχι ατομική. Δεν υπήρχε λόγος να διαλυθεί αυτή η συνεργασία…», ήταν τα πρώτα λόγια της Ελευθερίας Ελευθερίου στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται».

Τριαντάφυλλος – Η ανάρτηση για την Ελευθερία Ελευθερίου

Ο τραγουδιστής θέλοντας να δώσει οριστικό τέλος στα δημοσιεύματα για τις σχέσεις του με την Ελευθερία Ελευθερίου έγραψε στο instagram: «Ελευθερία Ελευθερίου μου. Κορίτσι μου, Φωνάρα μου. Καλό μου παιδί εγώ δεν είμαι η επιχείρηση. Εάν ήταν από το χέρι μου θα ήμασταν για πάντα μαζί. Ήδη χθες μου έλειψες αν και γινόταν πανικός.

Εάν έχεις αμφιβολίες εάν σε στήριξα, μίλησε με τον κύριο Βραχάμη. Για μένα είσαι η φίλη μου και η συνεργασία η άψογη. Τώρα εάν θες να λες κάτι άλλο έξω, κανένα πρόβλημα. Σ’ αγαπώ», έγραψε ο Τριαντάφυλλος στην ανάρτησή του για την Ελευθερία Ελευθερίου.

Περισσότερα Εδω