Παρουσία πλήθους  πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Νεράιδα η ετήσια εκδήλωση των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης αποδόθηκε στους κατοίκους της συνοικίας και σε όλη την πόλη η νέα ανακατασκευασμένη πλατεία.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στον σύντομο χαιρετισμό του αφού αναφέρθηκε στα σημαντικότερα στοιχεία του έργου ανακατασκευής της πλατεία, ζήτησε από τους πολίτες να προστατεύουν και να προφυλάσσουν τους χώρους απ πόσους επιδίδονται σε βανδαλισμούς.

Επίσης, αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο της αντικατάστασης του συνόλου του δημοτικού φωτισμού στην πόλη και τα χωριά του  Δήμου με σύγχρονα φωτιστικά LED, το οποίο θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο. Όπως είναι γνωστό ο Δήμος έχει προχωρήσει σε απόφαση αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού με τη διαδικασία της Σύμβασης Παραχώρησης. Εκτιμάται ότι μέσα στο καλοκαίρι θα έχουν ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες και θα υπογραφεί η σχετική σύμβασης, με την έναρξη του έργο αντικατάστασης να ξεκινάει μέσα στο Φθινόπωρο.

Ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα επαναλειτουργήσουν τα ΚΑΠΗ, τα οποία λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό έχουν παραμείνει κλειστά για περισσότερο από δυο χρόνια.

Ακολούθησε παρουσίαση των χορευτικών σχημάτων των Λεσχών Πολιτισμού και από άλλα χορευτικά συγκροτήματα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν η βουλευτής κ. Ευαγ. Λιακούλη, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων και πλήθος κόσμου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω