Ποδαρικό στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή του, The 2night Show έκανε το βράδυ της Δευτέρας 24/1.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μεταξύ άλλων, θυμήθηκε στιγμές και πρόσωπα – «σταθμούς» της επιτυχημένης καριέρας του ενώ αναφέρθηκε και στο «μικρόβιο» της μουσικής που τρύπωσε μέσα του από τα πολύ παιδικά του χρόνια.

«Έκανα μία συναυλία για τον Όμιλο Ορίζοντας που στηρίζει καρκινοπαθείς και εκείνη την περίοδο με είχε βρει, έτσι αναφέρθηκα στο πρόβλημά μου. Κάπνιζα πολύ, το τσιγάρο μου δημιούργησε την περιπέτεια με την υγεία μου, με κατέστρεψε, δίνω μια μάχη συνεχώς, γιατί έρχεται φεύγει. Οφείλω να πω ότι κάνοντας κάποιες θεραπείες και βλέποντας άλλα περιστατικά έκανα τον σταυρό μου και είπα “τυχερός είμαι”», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και συνέχισε: «Θέλω να πω στους νέους ανθρώπους να μην καπνίζουν, δεν προσφέρει τίποτα και να μην φοβόμαστε να πηγαίνουμε στον γιατρό μας».

«Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια πάγωσα. Όταν μου το είπε ο γιατρός μου Δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω, γιατί μπήκα αμέσως χειρουργείο μπαίνω, όταν βγήκα κατάλαβα ότι μπήκα σε μία άλλη φάση της ζωής. Εκεί γίνονται πολλές σκέψεις, απίστευτες εσωτερικές διεργασίες, αρχίζεις και γίνεσαι αφαιρετικός στις επιλογές σου, περιορίζεις το γύρω σου, το κάνεις πιο ουσιαστικό», συμπλήρωσε ο Στέφανος Κορκολής.

Περισσότερα Εδω