Μεγάλος νικητής του Survivor 2022 αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας και κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ στον τελικό που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6/7 στο Άλσος Βεΐκου.

Μπορεί μια από τις μεγαλύτερες υποστηρίκτριες του Στάθη Σχίζα να ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ωστόσο, τη δημόσια στήριξή της λίγο πριν τον τελικό θέλησε να εκφράσει δημόσια και η πρώην σύντροφός του, Άννα Μαρία Κατσαρού με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Κατσαρού ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ζωγραφιά της κόρης τους, που είχε ετοιμάσει για εκείνον και τη συνόδευσε με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Από την πρώτη στιγμή ήθελες να γίνεις μπαμπάς, δεν θα ξεχάσω ποτέ την χαρά σου και πάντα θα το λέω στην μικρή σου. Πάμε σήμερα να την κάνεις χαρούμενη με τη νίκη σου, να ξεσηκώσει τον Βύρωνα. Μου στάθηκες με την ασθένεια της μητέρας μου και με τον χαμό της, όσο κανείς, και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δημιουργήσαμε μαζί ό,τι καλύτερο υπάρχει στη ζωή.

Δεν θα μπορούσα να μην σε στηρίξω διακριτικά και όσο μου επιτρέπεται μέχρι το τέλος, καλή επιτυχία Σταθάκο. Φίλη σου ακόμα και με τις διαφωνίες μας για πάντα».

Μετά την ανάγνωση του μηνύματος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που βρισκόταν ζωντανά στο πλατό της Super Κατερίνα σχολίασε πως ο σύντροφός της είναι πολύ καλός πατέρας και ότι η κόρη του τού λείπει πολύ.

Περισσότερα Εδω