Δύο συγκλονιστικά ντοκουμέντα για την άγρια δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους έφερε στο φως το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Αρχικά, στην εκπομπή προβλήθηκε βίντεο από κάμερες ασφαλείας έξω από το αστυνομικό τμήμα που έγινε το έγκλημα.

Σε αυτό, αποτυπώνεται καρέ – καρέ η στιγμή που η 28χρονη κοπέλα προσπαθεί να βρει προστασία στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνει. Λίγο αργότερα πέφτει νεκρή με 5 μαχαιριές. 

Είναι η τελευταίες στιγμές της άτυχης Κυριακής… Είναι λίγο μετά τις 22.00 και το κορίτσι έχει πάει μαζί με έναν φίλο του στο αστυνομικό τμήμα να ζητήσει βοήθεια.

Βγαίνοντας από το Α.Τ. χωρίς να έχει βοηθηθεί επί της ουσίας, φαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο με την Άμεση δράση λέγοντας ότι κινδυνεύει. Μιλάει για περίπου ένα λεπτό…

Στο κάδρο εμφανίζεται ο δράστης. Η κοπέλα τον βλέπει, γυρίζει αμέσως για να μπει στο τμήμα για να προστατευθεί. Τότε ο δράστης τρέχει και αρχίζει να την μαχαιρώνει. Δευτερόλεπτα μετά, η άτυχη Κυριακή θα πέσει νεκρή, δίπλα στο φυλάκιο του φρουρού.

Το ηχητικό ντοκουμέντο με το τηλεφώνημα της 28χρονης

Ακόμα ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τα τελευταία λόγια της άτυχης Κυριακής προβλήθηκε στο Live News. Είναι ο διάλογος της 28χρονης με την Άμεση Δράση. Μόλις έχει βγει από το τμήμα το κορίτσι και μιλάει με έναν αστυνομικό στην Άμεση Δράση, ζητώντας ένα περιπολικό ως προστασία από τον πρώην σύντροφό της.

«Χρειάζομαι κάποιον να με πάει στο σπίτι. Ο πρώην μου έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα, φοβάμαι να πάω μόνη μου» λέει η 28χρονη.

«Το περιπολικό δεν είναι ταξί» ακούγεται να της λένε από την Άμεση Δράση.

«Περιμένει να με εκδικηθεί, να με χτυπήσει» επιμένει η 28χρονη…

«Έχει έρθει εδώ! Είναι εδώ» ακούγεται να λέει…

Αμέσως μετά έρχονται οι κραυγές του κοριτσιού από τις 5 μαχαιριές που δέχεται…

Δυστυχώς, αυτό έμελε να είναι το τελευταίο τηλεφώνημα της 28χρονης, που δευτερόλεπτα μετά, ξεψύχησε μπροστά από το αστυνομικό τμήμα. Το τηλέφωνο παρέμεινε ανοιχτό για αρκετά λεπτά μετά την επίθεση, καθώς το κινητό έπεσε από τα χέρια της 28χρονης και έμεινε ανοιχτό…

Περισσότερα Εδω