Τις ευχαριστίες της για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση προς την οικογένεια του εκλιπόντος και για την αναγνώριση της ανιδιοτελούς προσφοράς του αγγειοχειρουργού Στυλιανού Κούτσια στη Λάρισα εκφράζει μέσω του μηνύματός της η σύζυγός του Μαρία Ρούκα.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο μήνυμα της κας. Ρούκα: ”Είναι πραγματική ανάγκη της οικογένειάς μου να εκφράσω στον κόσμο της Λάρισας, τη βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη μας για την αμέριστη συμπαράστασή σας στη βαθιά οδύνη μας, μέσα από τα αμέτρητα λόγια και μηνύματα της αγάπης, της εκτίμησης και του σεβασμού που τρέφετε για τον άνθρωπό μας.

Μας δίνει κουράγιο η αυθόρμητη και ειλικρινής από όλους σας αναγνώριση της προσφοράς του Στέλιου Κούτσια στη Λάρισα, ως ο πρώτος αγγειοχειρουργός της Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής Λάρισας.

Παρηγοριά των παιδιών μου και δική μου το ηχηρό αποτύπωμα που αφήνει σε αυτή την πόλη, που τόσο αγάπησε, όμοια με τη γενέτειρά του. Σας ευχαριστώ θερμά, από τα βάθη της καρδιάς μου.” Η σύζυγος – Μαρία Ρούκα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω