Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επόμενη Κυριακή 24/9 και τις δεύτερες κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ, από τις οποίες θα προκύψει ο/η νέος/α αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην εκπομπή Live News μίλησε το απόγευμα της Τρίτης 19/9 ο πατέρας του, Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος.

«Έχω μεγάλη πίστη στη νίκη του Στέφανου. Είναι μαθημένος στις extreme καταστάσεις και θα τα ξεπεράσει όλα και θα τα πάει πάρα πολύ καλά. Πάντα του λέω για την ελπίδα και μου λέει ‘η ελπίδα μαζί με τον κόσμο’. Είναι εξαιρετικός, εργατικός, έντιμος, ηθικός και σκέπτεται μαζί με τον κόσμο να προχωρήσει για το καλό της κοινωνίας. Οι σχέσεις μας οι οικογενειακές είναι εξαιρετικές», είπε αρχικά ο πατέρας του, Θεόδωρος Κασσελάκης.

Όπως σημειώνει ο πατέρας του 35χρονου πολιτικού: «Είναι ικανός και αφουγκράζεται την κοινωνία και δουλεύει και μαζί με την κοινωνία, συνεργάζεται με την κοινωνία και από εκεί αντλεί δύναμη και προοπτική και προχωρά και έτσι θα προχωρήσει. Τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά για μια ισχυρή και καλή αντιπολίτευση, για μια ανανέωση και μία δημοκρατία η οποία θα βοηθήσει τον κόσμο. Οι ψήφοι συμβολίζουν την ελπίδα και έχει επανειλημμένως πει ότι η ελπίδα είναι μαζί με τον λαό».

«Είναι εξαιρετικός, τον έχω δει και στο εξωτερικό και την Ελλάδα, είναι δουλευταράς, είναι έντιμος, έχει ήθος, σεβασμό στον πολίτη και νομίζω ότι θα προχωρήσει πάρα πολύ καλά και λέει πάντα την αλήθεια», συμπληρώνει ο ίδιος, επισημαίνοντας πως ο γιος του είναι άνθρωπος που πιστεύει στις συνεργασίες.

«Πιστεύει πάρα πολύ στις συνεργασίες και τους ανθρώπινους παράγοντες. Τον έχω δει και σε πολλές δουλειές, πιστεύει στις συνεργασίες. Πάντα ο Στέφανος ενδιαφερόταν για την πολιτική, από μικρό παιδί. Νομίζω ότι τελικά η κατεύθυνσή του είναι σωστή και κάνει τα πάντα για ανανέωση, για πολύ καλά αποτελέσματα και θα δουλέψει για τον λαό και με τον λαό».

Σχετικά με τις περιπέτειες του ιδίου με τη Δικαιοσύνη, τονίζει: «Δικαιωθήκαμε, όλο το θέμα έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ σωστά από τον δικηγόρο μου στον κ. Ευαγγελάτο. Επίσης, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έχει κάνει διεξοδική και πάρα πολύ καλή δουλειά από τότε και τον ευχαριστώ πολύ, και να ξέρετε ότι η Δικαιοσύνη είναι αποκούμπι στον ελληνικό λαό. Ο λαός πιστεύει στη Δικαιοσύνη».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του στο MEGA, ο Θεόδωρος Κασσελάκης μιλάει για τον σύντροφο του γιου του αλλά και για τις προοπτικές του ΣΥΡΙΖΑ την επομένη των εκλογών.

«Ο άνθρωπός του είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, εμείς έχουμε σεβασμό στις σχέσεις των ανθρώπων και μπράβο τους. (…) Ο Στέφανος μιλάει 6 ξένες γλώσσες απταίστως, έχει τρομερή επικοινωνία, έχει ταξιδεύσει παγκοσμίως και έχει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα φέρει στην κοινωνία του δίνω συγχαρητήρια. Το πρώτο πράγμα που μου είπε, είναι ότι θα κερδίσει τον Μητσοτάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλη ιστορία, νομίζω ότι θα προχωρήσει πολύ καλά. Ο Αλέξης ο Τσίπρας, ο Στέφανος και αξιόλογα στελέχη δουλεύουν προς αυτήν την κατεύθυνση όλα θα πάνε καλά».

Περισσότερα Εδω