Το Ναυάγιο: Με ένα παθιασμένο φιλί ολοκληρώθηκε το νέο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου. 

Ο Μάκης συναντά τη Λίνα η οποία τον ενημερώνει πως δεν εξαφανίστηκε, καθώς του τηλεφωνούσε. «Θα μου πεις μετά» της απαντά εκείνος ο οποίος την πλησιάζει και της δίνει ένα φιλί, το οποίο φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο στο twitter. 

Μετά το πρώτο, παθιασμένο τους φιλί, η Λίνα επιφυλάσσει μία έκπληξη στον Μάκη, κάτι το οποίο θα αποκαλυφθεί στο αυριανό επεισόδιο.

Οι χρήστες του twitter ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο της σκηνής με το παθιασμένο φιλί των νεαρών πρωταγωνιστών.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Ναυάγιο – Όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο, Τρίτη 21 Νοεμβρίου

Μετά το πρώτο, παθιασμένο τους φιλί, η Λίνα επιφυλάσσει μία έκπληξη στον Μάκη. Ο Βλάσσης δέχεται ένα απρόσμενο νέο που τον στέλνει κατευθείαν στο σπίτι του Δημήτρη, ο οποίος ήταν σε μυστική συνάντηση με τη Μαρία.

Ο Μάκης κάνει δώρο στη Λίνα το άρωμα του Απόστολου και της Ειρήνης, ενώ η Ειρήνη ανακοινώνει στον Ιπποκράτη την απόφασή της να μείνει στην Αθήνα και να ψάξει για δικό της διαμέρισμα. Ο Μιχάλης αντιμετωπίζει προβλήματα στη νέα του δουλειά και υποπτεύεται ότι έχει βάλει το χέρι του ο Βασιλείου. Ο καπεταν-Αντρέας αναλαμβάνει να τον βοηθήσει να καταλάβει τι συμβαίνει.

Ο Γιώργης καταφέρνει να μιλήσει με τον ασυρματιστή του Φοίνιξ αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Το ίδιο δυσάρεστα είναι και τα νέα για τον Τρύφωνα, καθώς τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων ανατρέπουν όλα του τα σχέδια.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω