Έκτακτη ανακοίνωση για τα καιρικά φαινόμενα που θα επικρατήσουν αύριο εξέδωσε το Λιμεναρχείο Βόλου με σκοπό να προφυλάξει τους πολίτες.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το Αρίθμ.Πρωτ.:158/17-01-2022 έγγραφο ΓΓΠΠ/Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ, στη Θεσσαλία αύριο Τρίτη 18-01-2022 θα επικρατήσουν Βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ.

Κατόπιν τούτου συστήνεται :

– Οι ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης. Ακόμη, να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.

-Οι χειμερινοί κολυμβητές συστήνεται όπως αποφεύγουν τη λήψη θαλασσίου λουτρού.
-Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους. Να αποφύγουν την δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.
-Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις που κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.
-Ναυτικοί πράκτορες που κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ: 24213– 53800 & 108)

Περισσότερα Εδω