Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την ανάπλαση και διαμόρφωση μίας νέας πλατείας στην περιοχή «Μπασαγιαννέικά», επί της οδού Βασιλέως Παύλου, στην πόλη των Φαρσάλων.

Οι προβλεπόμενες από το έργο παρεμβάσεις που χρηματοδοτούνται από το τοπικό πρόγραμμα LEADER, βαίνουν εντός του χρονοδιαγράμματος ώστε εντός του επόμενου καλοκαιριού, ο νέος αυτός κοινόχρηστος χώρος να παραδοθεί στην τοπική κοινωνία.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου τόνισε πως «οι εργασίες προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς και μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε ως Δημοτική Αρχή τη χαρά να παραδώσουμε στους πολίτες έναν ακόμη κοινόχρηστο χώρο. Μία πλατεία «στολίδι» στα «Μπασαγιαννέικα», μία περιοχή που βρίσκεται στο επίκεντρο σημαντικών παρεμβάσεων για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, όπως το δίκτυο ομβρίων που ξεκινά και το δίκτυο αποχέτευσης των ακαθάρτων που ολοκληρώθηκε. Περισσότεροι κοινόχρηστοι χώροι σημαίνει και μία πόλη πιο «πράσινη» και πιο φιλική για τους κατοίκους της».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω