Παραδόθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, στην κυκλοφορία το τμήμα της 23ης Οκτωβρίου (από Νικηταρά, έως Λάμπρου Κατσώνη), μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης.

Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν αποτελούν μέρος του μεγάλου έργου του Δήμου Λαρισαίων για ανακατασκευή της οδου Νικηταρά με προυπολογισμό 2,6 εκατ ευρώ και χρηματοδότηση από «Πράσινο Ταμείο» και πόρους του Δήμου.

Ως γνωστόν, στο πλαίσιο αυτού του μεγάλου έργου ανάπλασης, περιλαμβάνεται η πλήρης ανακατασκευή της οδού Νικηταρά, ώστε να ενταχθεί σε αυτή νέος ποδηλατόδρομος, η κατασκευή του κυκλικού κόμβου στην Νικηταρά που πραγματοποιήθηκε και έργα ανακατασκευής σε τμήματα των οδών Κύπρου, 23ης Οκτωβρίου (Κύπρου-Λ. Κατσώνη), Αυξεντίου (Σεφέρη-Αιόλου), Βενιζέλου (Ολύμπου-Αμαλίας), 31ης Αυγούστου (Αμαλίας-Ογλ), Αμαλίας και Ογλ (Νικηταρά – 31ης Αυγούστου).

Το επόμενο στάδιο εργασιών θα αφορά σε έργα σε τμήματα της 31ης Αυγούστου (από Αμαλίας έως Ογλ) και στην Βενιζέλου (Αμαλίας – Ολύμπου), σύμφωνα με το επισυναπτόμενο σχεδιάγραμμα.

Με την ολοκλήρωση και αυτών των παρεμβάσεων, θα ξεκινήσει η ανακατασκευή της Νικηταρά και της Αυξεντίου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω