Σοκ στο πανελλήνιο από το άγριο μακελειό σε ναυτιλιακή εταιρία στη Γλυφάδα με θύματα την Μαρία Καρνέση, τον σύζυγο της αδελφής της, Αντώνη Βλασσάκη κι έναν πρώην καπετάνιο.

Στο T-live φιλοξενήθηκε στενός οικογενειακός φίλος και γιατρός της οικογένειας Καρνέση, ο οποίος μίλησε για το έργο και την προσφορά της ιδιοκτήτριας της ναυτιλιακής που βρήκε το πρωί της Δευτέρας 12/2 τραγικό θάνατο από τον 70χρονο πρώην εργαζόμενο, αιγυπτιακής καταγωγής.

Ο κ. Στέλιος Γραμματικάκης, ο άνθρωπος που τράβηξε μάλιστα την Μαρία Καρνέσση τις τελευταίες φωτογραφίες της στη θάλασσα, εξομολογήθηκε: «Αυτό που συνέβη σήμερα ξεπερνά και τη μυθική κόλαση. Δύο εξέχοντες άνθρωποι της Γλυφάδας που είχαν τέτοια ταπεινότητα και δεν είχαν αντιθέσεις, βρήκαν τραγικό θάνατο. Η Μαρία Καρνέσση βοηθούσε τον κόσμο και δεν είχε καμία προβολή στα Μέσα. Ο Αντώνης Βλασσάκης κρατούσε την εταιρία.

Η Μαρία Καρνέσση είχε αναλάβει την οικονομική διαχείριση της εταιρίας. Ο σύζυγος της αδελφής της ήταν ο τεχνικός σύμβουλος που ασχολούταν μόνο με τα καράβια και τις βλάβες. Ζούσαν πολύ αρμονικά και δεν προκαλούσαν κανέναν. Δεν κυκλοφορούσαν με φύλακες. Το κτήριο ήταν ασφαλισμένο καλά. Κι εγώ που ήμουν γνωστός, έπαιρνα τηλέφωνο για να μπω μέσα».

Ο κ. Γραμματικάκης χαρακτήρισε την άτυχη Μαρία Καρνέση ως μία γυναίκα χαμηλών τόνων που μόνο προσέφερε έργο.

 

 

 

Περισσότερα Εδω