Λίγο πριν την πρεμιέρα του β’ κύκλου της δραματικής σειράς, «Ο Παράδεισος των κυριών», η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου βρέθηκαν στα γυρίσματα και συνάντησαν τους πρωταγωνιστές.

«Προσωπικά αισθάνομαι πολύ τυχερός που συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά», δηλώνει ο Αργύρης Πανταζάρας τονίζοντας ότι «είναι μια πολύ όμορφη συνθήκη με πολύ ωραίους συνεργάτες, δυνατή ομάδα και ο πήχης είναι πολύ ψηλά».

Σε ερώτηση για τον γάμο του Ντίνου με την Μιράντα και το γεγονός ότι κάηκε το πολυκατάστημα, δήλωσε: «Εγώ βλέπω μια μόνιμη μάχη, τον «Παράδεισο» τον αντιλαμβάνομαι περισσότερο ως μία κόλαση αυτών των ανθρώπων… Είναι μονόδρομος να ξαναγεννηθεί ο «Παράδεισος» μέσα απ’ τις στάχτες του, αν κι εγώ έχω πει ότι θέλω να πάρω και το απέναντι κατάστημα να το κάνω θέατρο. Δεν ξέρω αν το συμμερίζονται και οι υπόλοιποι».

Για τον Σίμο και την βοήθεια που θα του προσφέρει για να φτιαχτεί ο «Παράδεισος»: «Είμαι σε σημείο, ως Ντίνος, που πρέπει να δεχτώ αυτή τη βοήθεια γιατί το όνειρό μου είναι ο «Παράδεισος», με όποιον τρόπο να συνεχίσει να υπάρχει».

Για το να θα κάνουν παιδί με την Μιράντα: «Θα δούμε… Νομίζω πως αντιμετωπίζουν όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι, αλλά οι δυσκολίες πάντα ξεφυτρώνουν σ’ ένα κύκλωμα ου υπάρχει σ’ αυτό το σενάριο που είναι το κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών…».

«Θα δούμε και ευχάριστες εξελίξεις, θα δούμε και δυσάρεστες εξελίξεις», δηλώνει η Ευαγγελία Συριοπούλου και συνεχίζει λέγοντας ότι «Υπάρχουν πολλές ανατροπές. Θα δούμε μια καινούργια ιστορία από το παρελθόν της Μιράντας, που αυτό θα ταράξει τα νερά στη σχέση της με τον Ντίνο».

«Επιτέλους ερωτεύομαι κι εγώ φέτος. Λίγη χαρά και για την Αμαλία», δηλώνει η Νατάσα Εξηνταβελώνη.      

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη αποκαλύπτει: «Μιλάμε σιγά σιγά για το παρελθόν μου, μιλάμε για τον γιο μου που δε μου μιλάει, δε μ’ αφήνει να δω το εγγόνι μου και δεν ξέρω αν θα το λύσω αυτό το πρόβλημα με τον γιο μου το οποίο με ταλανίζει».

«Έχουμε πάρα πού ίντριγκα σ’ αυτή τη σεζόν. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι αυτή η προσθήκη εδώ στον Alpha. Είμαι το καλό κορίτσι εδώ, ακόμα, γιατί δεν ξέρουμε ποτέ τι γίνεται σ’ αυτόν τον «Παράδεισο», δηλώνει η Μαρίλια Μητρούση.

Περισσότερα Εδω