Με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα της με την απογευματινή εκπομπή «Είμαστε μαζί», η Ελίνα Παπίλα βρέθηκε στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα. Μεταξύ άλλων, απάντησε για το Breakfast @ Star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου και τις σχέσεις της σήμερα με τον Γιώργο Καρτελιά.

«Δεν ξέρω πώς θα ήταν αν είχαμε συνεχίσει. Δεν έχω καμία πικρία. Εγώ στην τηλεόραση ψιλό κατά λάθος μπήκα. Το βλέπω δώρο εγώ αυτό που μου έχει έρθει να ξέρεις.

Με τον Γιώργο Καρτελιά ήμασταν πολύ στενοί συνεργάτες γιατί κάναμε χρόνια μαζί ραδιόφωνο, πέρυσι ήμασταν μαζί στο πρωινό, αυτή τη στιγμή τα ωράρια είναι πολύ ζόρικα. Μιλάμε όμως, μίλησα και εχθές μαζί του. Δεν τσακωθήκαμε. Κάποια στιγμή πηγαίναμε με ξεχωριστά αυτοκίνητα, γιατί υπήρξαν διαφορετικές υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν και μας κοίταζαν με ποιο αυτοκίνητο θα έρθουμε.

Ακόμα, η Ελίνα Παπίλα είπε για το φετινό Breakfast @ Star: «Έχω δει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Εμένα μου φαίνεται μια χαρούμενη εκπομπή. Εγώ δεν πιστεύω ότι ήταν άσχημα τα νούμερα πέρυσι. Ήταν μια συμπαθητική χρονιά και να συνυπολογίσουμε ότι εμείς ήμασταν άγνωστοι στο τηλεοπτικό κοινό. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δεν ξέρω αν το 100% ψυχαγωγία μπορεί να υπηρετηθεί έτσι και να το αγκαλιάσει και ο κόσμος. Υπάρχουν πράγματα με πολύ μεγάλη βαρύτητα γύρω μας».

Περισσότερα Εδω