Το Γυμνάσιο Αμπελώνα είχε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτεί σήμερα 23/12/2022 στο χώρο του, εκπροσώπους του διοικητικού συμβουλίου των γυναικών Αμπελώνα.

Οι «γυναίκες» του Αμπελώνα πρόσφεραν στο σχολείο μας ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για το εργαστήριο των φυσικών επιστημών καθώς και βιβλία για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης μας. Ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, απόλαυσαν τη μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή μας και άκουσαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από τη χορωδία του σχολείου.

Τους ευχαριστούμε θερμά για αυτή τους την ενέργεια και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα τη δυνατότητα και τη διάθεση να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους. Τους ευχόμαστε «Καλές και χαρούμενες Γιορτές»!

Παράλληλα οι μαθητές/τριες του Γυμνασίου Αμπελώνα έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς το συνάνθρωπο προσφέροντας τρόφιμα και αλλά είδη πρώτης ανάγκης στον σύλλογο «Αρωγή»  Αμπελώνα, για να τα διαχειριστούν όπως αυτοί κρίνουν σωστό και να τα μοιράσουν σε όσες οικογένειες τα έχουν ανάγκη.

Η Διεύθυνση και οι καθηγητές/τριες του Γυμνασίου Αμπελώνα εύχονται σε όλους/ες «Καλές γιορτές» και «Καλή Πρωτοχρονιά» με υγεία!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω