Κάλεσμα στις «προοδευτικές δυνάμεις» για συνεργασία, ώστε να ανατραπεί «η χειρότερη διακυβέρνηση της μεταπολίτευσης» απεύθυνε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος για την κοπή της βασιλόπιτας, στην οποία έδωσε το παρών και το μέλος της Πολιτικής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μπίστης.

Στις δηλώσεις που προηγήθηκαν τις εκδήλωσης που έλαβε χώρα στις «Βερσαλλίες», ο κ. Τζανακόπουλος είπε μεταξύ αλλων ότι «γιορτάζουμε την έλευση του 2023 που ελπίζουμε να είναι ένα έτος πολιτικής αλλαγής για τη δημοκρατική προοδευτική διακυβέρνηση που έχει ανάγκη η χώρα, έχουν ανάγκη οι πολίτες.

Δυστυχώς τα πράγματα στη χώρα βαίνουν από κακό στο χειρότερο, τόσο στο επίπεδο της οικονομίας με την ακρίβεια να οδηγεί σε ασφυξία τα νοικοκυριά και τη μεσαία τάξη, όσο και στο πεδίο της δημοκρατίας στο οποίο η κυβέρνηση έχει δείξει τους τελευταίους μήνες το πιο σκοτεινό πρόσωπό της. Είναι με αυτή την έννοια ανάγκη να δημιουργηθεί μία λαϊκή πανστρατιά, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανατρέψουμε τη χειρότερη ίσως διακυβέρνηση της μεταπολίτευσης και να δώσουμε εναλλακτική λύση στα προβλήματα των πολιτών και της Ελληνικής κοινωνίας».

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε επίσης πως «το πραγματικό δίλημμα αυτών των εκλογών είναι είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ για κοινωνική ευημερία και συλλογική προκοπή, είτε με τη Νέα Δημοκρατία και με καθεστώς Μητσοτάκη για την υπονόμευση στην πραγματικότητα των ίδιων των ζωών των Ελλήνων πολιτών».

Δείτε τι δήλωσε:

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΣΤΗΣ

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Μπίστης που εκτίμησε ότι «το 2023 θα είναι χρονιά αλλαγής και καλής αλλαγής. Είμαστε έτοιμοι, μπαίνουμε στην τελική φάση του προεκλογικού αγώνα. Έχουμε μία σταθερή θέση ότι η εκλογική μας νίκη θα σημάνει προοδευτική κυβέρνηση, κυβέρνηση συνεργασίας όλων των προοδευτικών δυνάμεων. Απευθυνόμαστε σταθερά προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, να έρθουν κοντά για να μπορέσουμε στην κάλπη της απλής αναλογικής να υπάρξει μία κυβέρνηση που να μας απαλλάξει από αυτό το ζόφο που ζούμε και θα δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για το αύριο».

Δείτε τι δήλωσε:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

Ρεπορτάζ: Νικόλας Σελητσιανιώτης / Φωτό – βίντεο: οnlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω