Ύστερα από το σοβαρό τροχαίο που είχε στην περιοχή του Ιπποκράτη στη Λάρισα, χθες το απόγευμα ο 18χρονος νεαρός σύμφωνα με αναρτήσεις οικείων του προσώπων στα social media, έχει ανάγκη από αίμα.

Η έκκληση κάνει λόγο για ανάγκη αίματος οποιασδήποτε ομάδας, με τους εθελοντές να απευθύνονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται ο 18χρονος τραυματίας.

Υπενθυμίζεται πως, παραμένει διασωληνωμένος  στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας έχοντας τραυματιστεί  πολύ σοβαρά χθες Πέμπτη σε τροχαίο στη Λάρισα, όταν η μηχανή του, μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο και έπειτα προσέκρουσε σε κολώνα.

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα στην οδό Ηρακλειανού στην περιοχή του Ιπποκράτη, με τον 18χρονο να μεταφέρεται άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, αμέσως διασωληνώθηκε και αργά το βράδυ κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι καθώς έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο νεαρός χειρουργήθηκε και του αφαιρέθηκε μέρος του κρανίου του λόγω του ότι έφερε μεγάλο αιμάτωμα. Αυτή την στιγμή είναι σταθεροποιημένη η κατάστασή του με ελεγχόμενη σχετικά την πίεση του εγκεφάλου, αλλά τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω