Ο τελικός του MasterChef συνεχίζεται απόψε και θα κορυφωθεί αύριο, όπου θα μάθουμε τον μεγάλο νικητή του μαγειρικού διαγωνισμού. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης θα αναμετρηθούν για ακόμη μια φορά, ωστόσο μόνο ένας θα αναδειχθεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

Μόλις όμως βρέθηκαν στην κουζίνα, η μία έκπληξη διαδεχόταν την άλλη. Στην αρχή όλοι οι παλιοί παίκτες του MasterChef εισέβαλαν στο πλατό και ανέβηκαν στον εξώστη σκορπώντας μεγάλα χαμόγελα τόσο στην Μαργαρίτα όσο και στον Διονύση. Αμέσως μετά, οι γονείς του Διονύση και ο αγαπημένος σύντροφος της Μαργαρίτας μπήκαν στο στούντιο.

Δες επίσης: MasterChef – Τελικός: Ο Διονύσης “έλιωσε” μόλις είδε ξανά την Ανούς – Το Twitter δεν χάρηκε καθόλου

Στη συνέχεια, όμως, όταν η Μαργαρίτα Νικολαΐδη γύρισε να κοιτάξει την πόρτα πίσω της, δεν μπόρεσε να πιστέψει στα μάτια της! Ήταν η μητέρα της στης οποίας την αγκαλιά έτρεξε με πολλή αγάπη καθώς είχε να την ανταμώσει για περισσότερα από τρία χρόνια.

«Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την ώρα στέγνωσαν τα δάκρυα, στέγνωσαν τα συναισθήματα, στέγνωσε ο λαιμός μου και δεν ήξερα τι να κάνω. Κόμπλαρα λίγο! Έχω να την δω την μαμά μου τρία χρόνια και από τη χαρά μου όλα τα συναισθήματα έσβησαν» σημείωσε με ενθουσιασμό η Μαργαρίτα στην κάμερα του MasterChef.

 

«Δεν ήθελα να έρθω με μια συγκινητική ιστορία για να με αγαπήσει ο κόσμος. Τα άσχημα και τα δύσκολα δεν ήθελα ούτε να τα πω ούτε να τα δείξω» συμπλήρωσε η παίκτρια.

Περισσότερα Εδω