Πραγματοποιήσαμε την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου την τελετή υποδοχής των νέων εκπαιδευομένων μας. Οι σύμμαχοί μας ήταν αρκετοί και σημαντικοί: ο ωραίος καιρός, η φροντισμένη διοργάνωση από τους εκπαιδευόμενους του Β΄ επιπέδου, οι πρωτότυπες ιδέες και φυσικά η καλή διάθεση, η προθυμία και το ενδιαφέρον των καινούργιων!

Το σκηνικό λιτό και όμορφο: μπροστά στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, καθισμένοι όλοι μας σε κύκλο. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη δραματοποιημένη αφήγηση του κλασικού διηγήματος “Αλυσοδεμένος Ελέφαντας” του Jorge Bucay. Το μήνυμά του ανεκτίμητο για το ΣΔΕ: δύναμη και πίστη στις ικανότητές μας, έστω κι αν νομίζουμε ότι τις στερούμαστε. Στη συνέχεια, οι “παλιοί” μοίρασαν από έναν φάκελο γραφικής ύλης στους “νέους”, διαβάζοντας συγχρόνως και μια ευχή την οποία είχαν γράψει τις προηγούμενες μέρες. Έπειτα ο διευθυντής κ. Ντούμος καλωσόρισε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές στη νέα χρονιά περιγράφοντας με λίγα λόγια το χαρακτήρα του σχολείου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα μικρό μπουφέ που οι εκπαιδευόμενοι του Β επιπέδου είχαν την ευγένεια και την καλοσύνη να προσφέρουν στους νέους συμμαθητές.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους ολόψυχα καλή σχολική χρονιά με υγεία και αγάπη για τη μάθηση!

Εγγραφές στο 1ο ΣΔΕ Λάρισας

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζονται οι εγγραφές νέων εκπαιδευομένων για τη νέα σχολική χρονιά μέχρι 15 Οκτωβρίου. Οι εγγραφές γίνονται το απόγευμα από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 στο διδακτήριο του 5ου Λυκείου Λάρισας (Ιουστινιανού και Κομνηνών), όπου στεγάζεται το 1ο ΣΔΕ Λάρισας. Το τηλέφωνο του σχολείου είναι: 2410/670950. Ηλεκτρονική αίτηση στο https://forms.gle/RVR8SMGEJ1RBRUpt9

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω