Ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. Λάρισας Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος βρέθηκε στο Καλοχώρι του δήμου Τεμπών, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη επ΄ ευκαιρίας της εορτής της Σύναξις του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστού.

Ο Λαρισαίος πολιτικός παραβρέθηκε στην Ιερή Δοξολογία που τελέστηκε στον ιερό ναό του Τιμίου προδρόμου στο Καλοχώρι Τεμπών, με τη συμμετοχή και την παρουσία πλήθους πιστών όχι μόνο από την περιοχή των Τεμπών αλλά και από ολόκληρο το νομό Λάρισας με κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια.

Αμέσως μετά, ο κ. Καπετάνος, συνοδεία του προέδρου της τοπικής κοινότητας, Γεωργίου Σαϊτη και του αντιδημάρχου Τεμπών, Χρήστου Κρικώνη επισκέφθηκε τα καφενεία και τα καταστήματα του χωριού και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες, όσο και να συνομιλήσει μαζί τους αναφορικά με ζητήματα επικαιρότητας, σε φιλικό κλίμα.

«Η αθρόα συμμετοχή των κατοίκων του Καλοχωρίου στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται προς τιμήν του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου μόνο θετικές εντυπώσεις προκαλεί, ειδικά μετά από δύο χρόνια κατά τα οποία οι εορταστικές εκδηλώσεις συντελέστηκαν υπό περιορισμούς. Κατά την επίσκεψή μου διαπίστωσα για ακόμη μία φορά ότι το Καλοχώρι είναι ένα ζωντανό χωριό με νέους, δραστήριους κατοίκους, ένας όμορφος κοντινός προορισμός μέσα στη φύση και αξίζει την προσοχή μας. Χρόνια πολλά στο Καλοχώρι και σε όλους τους κατοίκους για τον προστάτη τους, Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο» τόνισε χαρακτηριστικά, ο Χρήστος Καπετάνος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω