Στον εισαγγελέα βρίσκεται ο φάκελος με τα ονόματα των ανθρώπων που πήραν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμών από το κέντρο υγείας Παλαμά. Όλα δείχνουν πως πολλοί από αυτούς είναι συγγενείς της υγειονομικής υπαλλήλου που εμπλέκεται στο σκάνδαλο.

Παραδέχτηκε τα πάντα η υγειονομικός με τα 33 πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star,η  διοικητική υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά, τα παραδέχτηκε όλα στην ένορκη διοικητική εξέταση που πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα της 5ης ΥΠΕ στη Λάρισα.

Εκεί βρέθηκε η υγειονομικός μαζί με τον σύζυγό της καταθέτοντας ότι μόνη της έκανε όλη την διαδικασία προκειμένου να εξασφαλίσει τα πλαστά πιστοποιητικά για 33 άτομα, με τον διοικητή να παραδίδει τον φάκελο στον εισαγγελέα. Η ίδια σύμφωνα με το ρεπορτάζ υποστήριξε ότι δεν είχε συνεργό και ζήτησε επιείκεια για την τιμωρία της.

Σήμερα Τρίτη θα διαβιβαστεί το πόρισμα στον εισαγγελέα και θα ακολουθήσει μηνυτήρια αναφορά από την 5η ΥΠΕ κατά της υγειονομικής υπαλλήλου αλλά και κατά των 33 που έλαβαν τα πλαστά πιστοποιητικά και αν κριθεί αναγκαίο θα ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων για να διαπιστωθεί αν η συγκεκριμένη υπάλληλος λάμβανε χρηματική αμοιβή ώστε να τους δώσει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω