Η Ιωάννα Μαλέσκου μπορεί να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης τα τελευταία δυο χρόνια, και να απολαμβάνει τις στιγμές με την κόρη της και τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά, ωστόσο το όνομά της συζητιέται συχνά προκειμένου να επιστρέψει ξανά στις οθόνες μας.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου, συνάντησαν την Ιωάννα Μαλέσκου και εκείνη μίλησε για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε για το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής της επιστροφής, σχολίασε τη Φαίη Σκορδά, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για το όνομα που θα πάρει η κόρη της.

«Ασφαλώς και μου έχουν λείψει οι τηλεθεατές. Αγαπώ πάρα πολύ το κομμάτι της επαφής με τον κόσμο και θέλω πάρα πολύ, με την πρώτη σωστή συνθήκη, να επιστρέψω. Μου αρέσει η πρωινή ζώνη και γενικώς μου αρέσει η μέρα. Από εκεί και πέρα, όπως έχω ξαναπεί, βλέπω συνολικά διαφορετικά τα πράγματα πλέον, ακόμα και αν αυτό αφορά σε τηλεοπτική ζώνη.  Δε λέω όχι σε κάτι. Δεν είμαι κάθετα αρνητική όπως ήμουν κάποτε. Και σε τηλεπαιχνίδι θα μπορούσα να με δω, αρκεί να αισθάνομαι ότι έχω κάτι να δώσω.

Σίγουρα είναι προτεραιότητά μου η μικρή, και θα είναι πάντα. Αλλά, μπαίνει σε μια πολύ ωραία σειρά το κομμάτι της επαγγελματικής ζωής. Σίγουρα για να μην κάνω κάτι τηλεοπτικά τη δεδομένη χρονική στιγμή, σημαίνει ότι αισθάνομαι καλά με το πως είμαι. Κάποτε, την είχα χαρακτηρίσει “καταραμένη” τη ζώνη που ήμουν στον ΣΚΑΪ, γιατί όντως είναι μια δύσκολη ζώνη, δε νομίζω ότι ευθύνονται τόσο τα πρόσωπα» είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Η Φαίη Σκορδά είναι ένα γλυκό πλάσμα και εννοείται πως την παρακολουθώ. Σε ένα μεγάλο βαθμό, είναι οικογένειά μου οι άνθρωποι αυτοί και το συμπονώ και θέλω να πηγαίνει καλά το καθετί, και εννοείται και η Φαίη. Είναι όντως μια δύσκολη ζώνη. Δε στεκόμαστε στο τι νούμερα κάνει η κάθε εκπομπή. Τα έχω περάσει, τα έχω λουστεί αυτά, και τότε δε μπορούσα και να μιλήσω, τώρα τα βλέπω διαφορετικά.

Ας αφήσουμε τους ανθρώπους να κάνουν την προσπάθεια τους. Στο τέλος της ημέρας και στο τέλος μιας σεζόν, αυτό που μένει είναι οι προσωπικότητες των ανθρώπων. Εμένα, αυτό με ενδιαφέρει να φροντίζω και είναι σημαντικό να φροντίζουν και οι υπόλοιποι παρουσιαστές, το όνομά τους. Από εκεί και πέρα, η στέγη, οι ώρες, αλλάζουν» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Τέλος, για την βάπτιση της κόρης της, και το αν θα πάρει το όνομα της πεθεράς της, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε, «Όταν κλείνουν κάποιοι κύκλοι και αφήνουμε χώρο και χρόνο, έρχονται στη ζωή μας άλλα πράγματα. Όνομα για την κόρη μας έχουμε βρει, δεν το έχουμε μοιραστεί ακόμα. Τη βάπτιση την έχουμε αφήσει λίγο στον αέρα, δε ξέρω πότε θα γίνει. Με τα ονόματα είμαι συναισθηματική. Σίγουρα την πεθερά μου, τη λένε Μαρία, την αγαπώ πάρα πολύ, είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και είναι και Μυτιληνιά… Οπότε ναι, κάπως, ναι…».

Περισσότερα Εδω