Μπορεί ο Βασίλης Γκουρούσης να αποφυλακίστηκε μετά από 14 μήνες, όμως ότι τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο για εκείνον και τη σύζυγό του, Τέτα Καμπουρέλη.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Κορύνα Μανταγάρη στη Real Life, το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση καθώς περνούν σοβαρή κρίση που δείχνει τον δρόμο προς το διαζύγιο. Όταν πριν από λίγες ημέρες προσήλθαν μαζί στην τελετή των βραβείων «Προσωπικότητες 2022», που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, κάποιοι έσπευσαν να συμπεράνουν ότι όλα βαίνουν καλώς στον γάμο τους.

Η γνωστή αισθητικός έχει φύγει από το σπίτι όπου διέμενε με τον σύζυγό της, που αποτελούσε για πολλά χρόνια το προσωπικό της καταφύγιο κοντά στη θάλασσα. Το τελευταίο διάστημα μένει με τη μητέρα της, μέχρι να λάβει τις οριστικές αποφάσεις για τον γάμο της με τον θεατρικό επιχειρηματία.

«Το θέμα είναι πολύ λεπτό. Δεν μένουμε μαζί. Έχουμε μία χαρά επικοινωνία, καθημερινά. Έχουν γίνει πάρα πολλά. Το τι πιστεύει και τι δεν πιστεύει ο καθένας δεν με νοιάζει καθόλου. Βγαίνουν τώρα και μου χρεώνουν ότι ήμουν με 25άρες, με 30άρες… Έρχεσαι εσύ και μου λες ότι έμαθες. Ποιος στο είπε; Τα λαμόγια που έχουν πλαισιώσει την Τέτα της έχουν πει ψέματα. Πήγαιναν και της έλεγαν ότι έχω εξωσυζυγική σχέση. Με στήριξε η Τέτα, ήταν κολόνα. Ήθελαν να αποδομήσουν κάτι από την Τέτα» είχε πει ο Βασίλης Γκουρούσης σε πρόσφατη εμφάνισή του στο Πρωινό.

Περισσότερα Εδω