Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης πριν από μερικά 24ωρα δημοσίευσε μία ανακοίνωση του Missing Alert, η οποία ανέφερε ότι ο Γιώργος Μπουγιούρης 60 ετών εξαφανίστηκε στις 30 Αυγούστου.

Με αυτό τον τρόπο ο ηθοποιός έκανε έκκληση προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί του, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να γνωρίζει το παραμικρό για την εξαφάνιση.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και εκείνος μας εξήγησε ότι πρόκειται για έναν μακρινό συγγενή του, τον οποίο, βέβαια, δεν γνωρίζει προσωπικά, ωστόσο θέλει να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο στην εύρεσή του.

Αίσιο τέλος για τον Γιώργο Μπουγιούρη ο οποίος βρέθηκε. Το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Σεπτεμβρίου η ιστοσελίδα, Το Χαμόγελο του Παιδιού, ενημέρωσε με νέα ανακοίνωση μέσω social media.

“Η περιπέτεια του Μπουγιούρη Γεώργιου, 60 ετών, έληξε σήμερα στις 04/09/2021 δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Καθοριστικό ρόλο, στην εύρεση του κύριου Μπουγιούρη, έπαιξε πολίτης που δουλεύει σε περίπτερο στην περιοχή του Γαλατσίου. Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είδε, κατά τις πρωινές ώρες, τον κύριο Μπουγιούρη σε άσχημη κατάσταση και ενημέρωσε άμεσα το ΕΚΑΒ, με το οποίο και διεκομίσθη σε εφημερεύον νοσοκομείο. Ο κύριος Μπουγιούρης θα λάβει όλη την απαραίτητη φροντίδα την οποία και χρειάζεται”, ανέφερε η ανακοίνωση.

Περισσότερα Εδω