Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2024, ο Σωτήρης Λαμάι βρέθηκε καλεσμένος στο «Γεια Σου» για να μιλήσει για την εμπειρία του στο φετινό reality επιβίωσης.

Ο πρώην Μαχητής του Survivor αναφέρθηκε στον ρατσισμό που έχει βιώσει για την καταγωγή του και περιέγραψε τις ρατσιστικές συμπεριφορές που έχει δεχτεί στο παρελθόν.

«Ήρθα από την Αλβανία στην Ελλάδα πριν από 34 χρόνια. Είμαστε έξι παιδιά και είμαι ο πιο μικρός από την οικογένεια. Στην αρχή ήρθε ο πατέρας μου με τον αδερφό μου, τον προτελευταίο να μαζέψουν κάποια χρήματα. Έμειναν περίπου δύο χρόνια. Και αποφασίσαμε να φύγουμε όλοι μαζί. Μια πολύ πολύ φτωχή οικογένεια, πολύ ταλαιπωρημένη αλλά με αξίες και ήθος. Η μάνα μου θα μιλήσει πάντα για ανθρωπιά και σεβασμό, για πειθαρχία» ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Λαμάι.

 

«Έχω δεχθεί μέγα ρατσισμό, περπατάγαμε και νιώθαμε ότι είμαστε εξωγήινοι. Εγώ ένιωθα άσχημα μέσα μου και έλεγα “γιατί; Τι έχει παραπάνω άλλος;’” Δύο μάτια, δυο χέρια… δηλαδή κάποια πράγματα πολύ αυτονόητα στην ανθρωπιά. Πλέον στην πορεία βλέπεις ότι ο κόσμος έχει εξελιχθεί και γενικά στην Ευρώπη και πλέον είναι όλα σεβαστά» αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Περισσότερα Εδω