Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε την ήττα της Μακάμπι από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, κάνοντας ειδική αναφορά στο κακό ξεκίνημα των Ισραηλινών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντέρμπι «αιωνίων» (22/11).

Αναλυτικά:

«Δύσκολη νύχτα για εμάς, με πολύ κακό ξεκίνημα. Δεν αρχίσαμε με συγκέντρωση, όπως ήταν προφανές. Δεν ματσάραμε την ενέργεια και την ταχύτητα του Ολυμπιακού. Όταν ξεκινάς τόσο άσχημα και δεν είσαι έτοιμος πνευματικά, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις. Παίζουμε πολλούς αγώνες και είχαμε το ματς με την Μονακό που ήτνα απαιτητικό ενεργειακά για να κερδίσουμε. Νομίζω ότι αυτό είναι ένας λόγος εξαιτίας του οποίου δεν είχαμε ενέργεια και συγκέντρωση».

«Όταν δεν έχεις φρεσκάδα στο κορμί και το μυαλό δεν τα καταφέρνει. Παλέψαμε στις άλλες περιόδους αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο λόγω της μεγάλης αρχικής διαφοράς. Υπάρχουν βραδιές που δεν λειτουργεί τίποτα. Πρέπει να το ξεχάσουμε για την η διοργάνωση είναι Μαραθώνιος και μία δύσκολη διαδικασία. Αν μείνουμε σε αυτό, θα χάσουμε και το επόμενο. Πρέπει να μάθουμε πώς να προετοιμαζόμαστε. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της Μακάμπι για την υποστήριξη, τους φίλους του Ολυμπιακού που δεν με ξεχνούν και να ευχηθώ καλή τύχη».

Για την σύγκριση της ήττας με ΤΣΣΚΑ και την σημερινή: «Δεν ξέρω τι να απαντήσω, τι είναι πιο εύκολο να ξεπεράσεις. Και οι δύο είναι δύσκολο να τις χειριστείς. Στην μία περίπτωση χάνεις στο σουτ, στην άλλη με μεγάλη διαφορά από νωρίς. Είμαστε επαγγελματίας, πρέπει να μαθαίνουμε και το πιο σημαντικό είναι να αντιδράσουμε».

Τέλος, σχολίασε το ερχόμενο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού: «Δεν παίζουν ρόλο τα ρεκόρ, είναι πάντα ντέρμπι. Δεν έχει σημασία η κατάσταση των ομάδων αλλά το πιο σημαντικό είναι πώς μπαίνεις σε αυτούς τους αγώνες».

Περισσότερα Εδω