Συνεχίζονται οι κοπές Πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Δήμο Τεμπών, όπου κατακλύστηκαν από πλήθος κόσμου και χαρακτηρίστηκαν από αρκετό κέφι και ζωντάνια!

Το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2023 ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις αρχής γενομένης με την εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών περιοχής Καλοχωρίου σε καφετέρια στην πλατεία του χωριού.

Έπειτα, συνεχίστηκαν στην Όσσα, όπου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Χειμαδίου.

Η βραδιά κύλησε με την κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Πυργετού. Έπειτα, την πίτα του έκοψε ο Εξωραιστικός Σύλλογος Καστρί Λουτρό και ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών.

Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστο Κρικώνη, τον Αντιδήμαρχο Αμπελακίων κ. Ζήση Γκανάτσιο, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Γόννων κ. Βασίλειο Σίμο, τον Αντιδήμαρχο Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιο Βλάχο και τον Πρόεδρο του ΔΟ.ΠΑ.Π.Ε.Π. Τεμπών κ. Γεώργιο Νικολάου. Ακόμη, παρευρέθηκαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κολλάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, κ Αθανάσιος Καραναστάσης, κ. Κώστας Ζαρδούκας, κ. Γιάννης Αργυρίου, κ. Μιχάλης Καρατέγος, Πρόεδροι Κοινοτήτων τοπικοί σύμβουλοι και πρόεδροι Συλλόγων και φορέων.

Στους χαιρετισμούς του ο Δήμαρχος Τεμπών ανέφερε:

“Σας ευχαριστώ όλους για την τιμητική πρόσκληση να παρευρίσκομαι στις εκδηλώσεις των δραστήριων και πολύπλευρων συλλόγων σας. Εύχομαι στα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων το 2023, να είναι μία χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργία. Να συνεχίσετε να οργανώνετε πολλές δράσεις και εκδηλώσεις και να γνωρίζετε ότι η δημοτική Αρχή παραμένει ενεργά δίπλα σας και θα σας στηρίζει”.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω