Μεγάλη της αγάπη το τρέξιμο. Το «πάθος» της, οι κλοπές. Στα 22 της χρόνια γνωστή Βολιώτισσα αθλήτρια έχει προλάβει να πάρει μέρος σε πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και να ταξιδέψει στο εξωτερικό συμμετέχοντας σε διεθνείς αγώνες μεσαίων αποστάσεων. Το χάρισμα όμως της ταχύτητας και της αντοχής φαίνεται ότι δεν την βοήθησε να ξεφύγει από τα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Αεροδρομίου που τη συνέλαβαν για κλοπή. Πριν από λίγες ημέρες, η νεαρή αθλήτρια των πέντε χιλιάδων μέτρων, κατάφερε με περίσσιο θράσος να τρυπώσει σε κατάστημα φαγητού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μάλιστα, μπήκε από την πόρτα που χρησιμοποιεί το προσωπικό. Η νεαρή Βολιώτισσα άρχισε να ανοίγει τα συρτάρια και τα ντουλάπια αδιαφορώντας για το ενδεχόμενο να την αντιληφθεί κάποιος ή να καταγραφεί από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος. Δεν αποκλείεται βέβαια να μην γνώριζε την ύπαρξή τους.Όπως φαίνεται και σε βίντεο που εξασφάλισε το zougla.gr, ανοίγει ένα ντουλάπι και βγάζει από μέσα ένα κουτί. Στάθηκε τυχερή καθώς ήταν το σημείο όπου οι υπεύθυνοι του καταστήματος κρατούσαν τις εισπράξεις. Σαν… έτοιμη από καιρό, έβαλε τον φάκελο μέσα στην τσάντα της και έφυγε σαν… κυρία. Άλλωστε η αθλητική της περιβολή δεν κινούσε τις υποψίες κανενός.

Όταν οι υπεύθυνοι του καταστήματος κατάλαβαν ότι τα περίπου δύο χιλιάδες ευρώ είχαν κάνει «φτερά» ειδοποίησαν την αστυνομία. Γρήγορα οι αστυνομικοί κατέληξαν στην ταυτότητά της, καθώς ένας οδηγός ταξί τους είπε ότι την μετέφερε σε συγκεκριμένο σημείο στο Κορωπί. Στη συνέχεια, συγκέντρωσαν πληροφορίες, και έμαθαν ότι ετοιμαζόταν να επιστρέψει με τρένο στο Βόλο απ’ όπου κατάγεται. Της έστησαν καρτέρι στον σταθμό Λαρίσης και αντί να επιβιβαστεί στο βαγόνι, μπήκε στο περιπολικό της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή αθλήτρια φέρεται να ομολόγησε την πράξη της και επέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων. Στο μεταξύ, ο υπολογιστής όπου έγινε έλεγχος των στοιχείων της είχε πάρει… φωτιά. Παρά την μικρή της ηλικία είχε κατηγορηθεί επανειλημμένως για κλοπές στον Βόλο, στη Λάρισα, στα Χανιά, στον Πειραιά, στον Άγιο Δημήτριο και στην Καλλιθέα. Επίσης, είχε αποδράσει το 2019 από το Ψυχιατρείο όπου νοσηλευόταν κατόπιν Εισαγγελικής εντολής. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Περισσότερα Εδω