Το απόγευμα της Τετάρτης, 9 Ιουνίου, ο δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης, πραγματοποίησε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων συνάντηση με την υφυπουργό κα Ζέττα Μακρή. Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο δήμαρχος Τεμπών παρουσίασε στην υφυπουργό μια συνοπτική εικόνα της κατάστασης των σχολικών κτιριακών υποδομών του Δήμου Τεμπών και της λειτουργίας αυτών.

Κατέθεσε τις ενστάσεις της Δημοτικής Αρχής, αλλά και του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με την λειτουργία ΔΥΕΠ στο Γυμνάσιο – Λύκειο Πυργετού.

Στη συνάντησή τους, αναφέρθηκαν στην παρούσα εξέλιξη της Πανδημίας του COVID-19, αλλά και σε θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Ζαρδούκας και κ. Αθανάσιος Καραναστάσης, έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε μια σειρά θεμάτων και αναγκών για την άρτια λειτουργία και τον εκσυγχρονισμό της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τέλος, ο κ. Μανώλης ευχήθηκε στην υπουργό καλή επιτυχία στη σπουδαία αποστολή που έχει αναλάβει και την προσκάλεσε να επισκεφθεί το Δήμο Τεμπών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω