Με τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Αθανάσιο Μαμάκο καθώς και με τους Αντιδήμαρχο Αστικής Ανθεκτικότητας και Κλιματικής Αλλαγής – Αναπληρωτή Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Καλαμπαλίκη, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου κ. Χρήστο Τερζούδη, Αντιδήμαρχο Παιδείας και Άθλησης κ. Ηρακλή Γερογιώκα, Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Αστικής Ανάπτυξης κ. Ανδρέα Ανδριτσόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Εξωστρέφειας κ. Φώτη Τζατζάκη, συναντήθηκε η διοίκηση της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας.

Τα θέματα πολλά και ενδιαφέροντα. Συζητήθηκε η συνδρομή των ραδιοερασιτεχνών στην περιφέρεια αλλά και στο δήμο γενικότερα στα πλαίσια της πολιτικής προστασίας, και τη συνεργασία των ραδιοερασιτεχνών με τις υπόλοιπες εθελοντικές ομάδες στη Λάρισα.

Επίσης η διοργάνωση του ετήσιου HAMFEST Λάρισας (φέτος στις 13 Οκτωβρίου ) δηλαδή της πανελλήνιας ραδιοερασιτεχνικής και ραδιοσυλλογικής συνάντησης, η όποια κλείνει σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας, καθώς και τους τρόπους επέκτασης της εκδήλωσης σε επίπεδο εκτός Ελλάδας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι η μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη σε κόσμο αλλά και εκθέτες  του είδους στη χώρα μας, και παράγει προστιθέμενη αξία στον τόπο μας.

Επί τάπητος τέθηκε και το OPEN DAY που θα διεξαχθεί στο Χατζηχαλάρ πιθανότατα εντός του 2024, και στο πως θα επικοινωνηθεί η Ένωση καλύτερα στο κόσμο της Θεσσαλίας.

Τέλος συζητήθηκαν τα πλαίσια συνεργασίας με τις αντιδημαρχίες για δράσεις και γενικότερη επαφή και συνεργασία.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω